Werken bij PostNL

dag-van-de-bezorger-2023-banner_tcm10-236586-2

Dé bezorgdienst van Nederland

IMG_3349-1
Jouw toekomstige werkgever?

Maak kennis met PostNL

PostNL wil verzenden en ontvangen makkelijk maken voor iedereen. Met 37.000 medewerkers bezorgt PostNL elke dag bijzondere momenten aan heel Nederland. Hoe blij ben jij als je een pakketje binnen krijgt? Die lach kan jij ook bezorgen door aan de slag te gaan bij PostNL. Ze bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Voor onze klanten zijn ze de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld. Wat lijkt jou leuk, in de buitenlucht of op kantoor?

De samenwerking

De rol van TeamQ14 bij PostNL

PostNL levert elke dag talloze bezorgingen. In iedere bezorging zorgen postvoorbereiders, orderpickers, teamleiders, sorteerders en pakket- en postbezorgers ervoor dat brieven en pakketten  van A naar B gebracht worden. TeamQ14 werkt al jaren samen met PostNL en kent de locaties en processen als geen ander. Daarom is het mogelijk om kandidaten snel te screenen en voor te stellen. TeamQ14 voelt zich erg betrokken bij sollicitanten. Wij weten precies wat jouw profiel, werkervaring en beschikbaarheid is en kunnen jou op de beste manier voorstellen aan PostNL. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor jouw vragen en gaan tot het uiterste om jou optimaal werkplezier te laten ervaren.

Wat krijg je ervoor terug?

Voordelen van PostNL

Doorgroei mogelijkheden

Bij PostNL zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Als jij laat zien dat je het wil, gaan er veel deuren voor je open binnen het bedrijf!

Goed voor je CV!

Het staat mooi op je CV dat je werkt of hebt gewerkt bij één van de grootste en bekendste werkgevers van Nederland.

Vervoer

Brieven en pakketten worden op verschillende manieren bezorgd. PostNL zorgt ervoor dat jij een fiets, scooter, auto of busje krijgt!

Toeslagen bijzondere uren

Bij PostNL wordt je extra beloond voor jouw beschikbaarheid. Werk je op bijzondere uren? Dan krijg je daar ook extra voor betaald.

- (11)

Toeslagen PostNL

Bij PostNL wordt jij beloond voor jouw beschikbaarheid. Ben jij bereid om in het weekend of en bijzondere dienst te werken? Dan krijg jij meer salaris! Het uurloon van de banen bij PostNL verschillen en is gebaseerd op jouw ervaring in de functie en jouw leeftijd. Vanaf 21 jaar verdien jij het basisloon en voor elk jaar aan ervaring dat jij opbouwt, ga je een schaal omhoog.

Bedrijfscultuur en functie-eisen

Ben jij geschikt voor PostNL?

PostNL is een bedrijf waar iedereen zich veilig en geaccepteerd kan voelen. PostNL streeft binnen het medewerkersbestand naar een evenwichtige leeftijdsopbouw en man-vrouw verhouding. Daarnaast is PostNL een veilige omgeving voor LHBTQI+ collega's en maken zij geen onderscheid in nationaliteit. 

Belangrijk is dat jij een langdurige relatie aan wilt gaan met PostNL. Er is veel aandacht voor jou als arbeidskracht en je krijgt de mogelijkheid om door te groeien. 

 

Wat vinden uitzendkrachten?

Ervaring van Naomi

Naomi is postvoorbereider bij PostNL via TeamQ14. Met een doel voor ogen gaat ze de deur uit. Ze wilt ontwikkelen in het vak en als persoon. Naomi vertelt dat ze ontzettend blij is met haar contactpersoon via TeamQ14 en haar ervaring bij PostNL Lees meer over de ervaring van Naomi via de knop hieronder.

Bekijk de referentie
ba84cb66-e37d-4279-85b0-2e758a63fe3a-1

Werken bij PostNL

Allemaal wel leuk en aardig, maar hoe ziet het er uit in de praktijk? We laten je graag zien hoe het is om te werken bij PostNL. Bekijk een van de video's hieronder.

Watch our video to learn more
Verschillende functies bij PostNL.

Benieuwd naar hoe alle PostNL medewerkers op verschillende afdelingen samenwerken, om jouw pakketje te bezorgen?

Watch our video to learn more
Een dag met een medewerker

Hoe werkt PostNL in de pakketbezorging? Kijk naar de unieke methode van de grootste bezorger van Nederland.

Doe een open sollicitatie

Zie je er geen passende vacature tussen staan? No worries, doe een open solliciatie! Je kan altijd het gesprek aan gaan met één van onze professionals om te kijken of er toch iets wel past. En zo niet… wat nu niet is, kan nog komen!

Neem contact op
Pen foto