Unieke wervingsmethode

IMG_3267-2

We doen het net even anders!

Wij werken niet vanuit een pool met medewerkers maar we trekken passende kandidaten aan door hele specifieke online campagnes in te zetten voor vacatures van onze opdrachtgevers: door de jaren heen hebben we een wervingsmethode opgebouwd waarmee we kandidaten effectief online kunnen bereiken en aantrekken. Wij enthousiasmeren hen om zelf te solliciteren; op deze manier zijn we transparant en zijn kandidaten écht gemotiveerd voor de functie.

IMG_3010

Wat maakt ons uniek?

Met lef

We zijn niet bang voor weerstand om het meest kwalitatieve resultaat te bereiken. Daarbij zijn we eerlijk en rechtdoorzee; we gaan tot het uiterste om aan vragen te voldoen en ook wanneer iets niet kan zeggen wij waar het op staat.

Realistisch

We zijn eerlijk en rechtdoorzee; we gaan tot het uiterste om aan vragen te voldoen en hier een kwalitatieve invulling aan te geven. Ook wanneer iets niet kan, zeggen wij waar het op staat.

We staan naast je

We werken niet vóor opdrachtgevers maar mét opdrachtgevers, als partners. Wanneer we elkaar echt leren kennen zorgen we ervoor dat kandidaten niet alleen op basis van profiel, maar vooral ook op basis van bedrijfscultuur passen in jouw organisatie.

Snel schakelen

Wij weten dat de wereld snel gaat. Daarom vinden wij het belangrijk dat wanneer je vandaag een vraag hebt, het morgen is geregeld.

Hoe werken wij?

Onze werkwijze

Aanvragen

Je hebt ons gevonden. Wat leuk! We vinden het fijn om langs te komen en te inventariseren hoe jij jouw bedrijf wilt uitbreiden. Het liefst horen wij zoveel mogelijk details van de openstaande functie. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar de bedrijfscultuur, zodat wij kunnen starten met het werven van de beste kandidaat.

Vacature Opstellen

Met onze ervaring en expertise stellen onze recruiters een compleet nieuwe vacature op. Waarom? Wij zitten dicht op de doelgroep en weten hoe zij lezen en waar zij naar op zoek zijn. Uiteraard laten wij jou de nieuwe vacature nog lezen ter controle. Daarna verspreiden wij de vacature(s) binnen ons eigen netwerk en op al onze online kanalen.

Online Zichtbaarheid

Wij maken op unieke wijze gebruik van de hedendaagse media. Door in te zetten op tientallen online kanalen, zoals Jobboards en Social Media, bereiken wij altijd de juiste kandidaten. Van kleine onderneming tot grote organisatie met massa-uitvragen, ben je bij ons aan het juiste adres!

Kandidaten Selecteren

‘Let the hunt begin!’ Onze recruiters filteren de beste kandidaten uit de binnengekomen sollicitaties. Daarnaast benaderen zij ook via verschillende kanalen potentiële kandidaten op basis van de functie-eisen. Vervolgens gaan wij met de geselecteerde kandidaten in gesprek.

De Perfecte plaatsing

Het eerste gesprek met de kandidaat en onze recruiter is geweest en alles klopt. De kandidaat is enthousiast en heeft het juiste profiel voor de functie. Wij stellen de kandidaat voor en jullie bepalen of de kandidaat daadwerkelijk op gesprek mag komen.Zijn jullie net zo enthousiast als wij? Dan begeleiden wij de eventuele laatste onderhandelingen en kunnen jullie de nieuwe collega verwelkomen!

TeamQ14 Quote

  "“Wij waarderen de laagdrempeligheid in het contact met TeamQ14. De lijntjes zijn kort en het contact is altijd informeel en prettig. De mensen die TeamQ14 bij ons heeft geplaatst zijn sociaal goed onderlegd en ze hebben een natuurlijke gedrevenheid om zichzelf te ontwikkelen. Daarmee zorgen ze er ook voor dat onze afdeling Partnerservice zich kan ontwikkelen. De medewerkers die TeamQ14 voor ons heeft geworven komen met goede ideeën en zijn bereid daarvoor iets extra te doen.””

  Roel Schirra

  Teamcoach Partnerservice bij Bol.com

  "“TeamQ14 heeft op korte termijn een uitbreiding met 150 medewerkers voor ons gerealiseerd. De communicatie en de persoonlijke betrokkenheid naar PostNL en de kandidaten heeft mij positief verrast! Er werd veel tijd gereserveerd voor de kandidaat en de kandidaten wisten wat ze konden verwachten én wisten wij wie aan die verwachting wilde voldoen. Er is nu een intensieve samenwerking, waarbij TeamQ14 al veel collega’s op verschillende locaties van PostNL heeft ingezet. Wij hebben inmiddels veel kandidaten een rechtstreeks PostNL contract mogen aanbieden en dus overgenomen van TeamQ14.””

  Chantal van Ree

  Teamleider bij PostNL

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Pen foto