Voor werkgevers

9F9A4005

Wat maakt ons uniek?

Met lef

We zijn niet bang voor weerstand om het meest kwalitatieve resultaat te bereiken. Daarbij zijn we eerlijk en rechtdoorzee; we gaan tot het uiterste om aan vragen te voldoen en ook wanneer iets niet kan zeggen wij waar het op staat.

Realistisch

We zijn eerlijk en rechtdoorzee; we gaan tot het uiterste om aan vragen te voldoen en hier een kwalitatieve invulling aan te geven. Ook wanneer iets niet kan, zeggen wij waar het op staat.

We staan naast je

We werken niet vóor opdrachtgevers maar mét opdrachtgevers. Als partners. Wanneer we elkaar echt leren kennen zorgen we ervoor dat kandidaten niet alleen op basis van profiel, maar vooral op basis van bedrijfscultuur passen in jouw organisatie.

Snel schakelen

Snel schakelen is onze kracht. Wanneer je een vraag hebt gaan we er meteen mee aan de slag en is het vaak binnen 24 uur geregeld.

Hoe werken wij?

Onze werkwijze

Aanvraag

Je hebt ons gevonden. Leuk! We vinden het prettig om langs te komen om jou en jouw bedrijf te leren kennen. Het liefst horen wij zoveel mogelijk details van de openstaande functie. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar de bedrijfscultuur, zodat we kunnen starten met de werving van de beste kandidaat.

Content

Om een goed beeld te schetsen van jouw bedrijf en de functie hebben wij beeldmateriaal nodig. Deze gebruiken wij in onze online campagnes. Is er al bestaande content? Dan kunnen we die eventueel gebruiken. Zo niet? Dan komen wij langs op locatie om foto's en video's op te nemen.

Vacature Opstellen

Met onze ervaring en expertise stellen onze recruiters een compleet nieuwe vacature op. Waarom? Wij zitten dicht op de doelgroep en weten hoe zij lezen en waar zij naar op zoek zijn. Uiteraard laten wij jou de nieuwe vacature nog lezen ter controle. Daarna verspreiden wij de vacature(s) binnen ons eigen netwerk en op al onze online kanalen.

Online Zichtbaarheid

Wij maken op unieke wijze gebruik van de hedendaagse media. Door in te zetten op tientallen online kanalen, zoals Jobboards en Social Media, bereiken wij altijd de juiste kandidaten. Van kleine onderneming tot grote organisatie met massa-uitvragen, ben je bij ons aan het juiste adres!

Kandidaten Selecteren

‘Let the hunt begin!’ Onze recruiters filteren de beste kandidaten uit de binnengekomen sollicitaties. Daarnaast benaderen zij ook via verschillende kanalen potentiële kandidaten op basis van de functie-eisen. Vervolgens gaan wij met de geselecteerde kandidaten in gesprek.

Kennismaking met kandidaat

Het eerste gesprek met de kandidaat en onze recruiter is geweest en alles klopt. De kandidaat is enthousiast en heeft het juiste profiel voor de functie. Wij stellen de kandidaat voor en jullie bepalen of de kandidaat daadwerkelijk op gesprek mag komen. Zijn jullie net zo enthousiast als wij?

Aan de slag

Jullie kunnen een nieuwe collega verwelkomen. De kandidaat krijgt een contract van TeamQ14. In dit geval rekenen wij met een omrekenfactor. Wil je dat de kandidaat gelijk bij je in dienst komt? Dan rekenen een wervingsfee. De hoogte van de omrekenfactor of wervingsfee is afhankelijk van het type functie en de aantallen.

Samenwerkingsvormen

Hoe rekenen we af?

TeamQ14 Quote
  bol.com logo2

  "“Wij waarderen de laagdrempeligheid in het contact met TeamQ14. De lijntjes zijn kort en het contact is altijd informeel en prettig. De mensen die TeamQ14 bij ons heeft geplaatst zijn sociaal goed onderlegd en ze hebben een natuurlijke gedrevenheid om zichzelf te ontwikkelen. Daarmee zorgen ze er ook voor dat onze afdeling Partnerservice zich kan ontwikkelen. De medewerkers die TeamQ14 voor ons heeft geworven komen met goede ideeën en zijn bereid daarvoor iets extra te doen.””

  Roel Schirra

  Teamcoach Partnerservice bij Bol.com

  Ontwerp zonder titel (40)

  "“TeamQ14 heeft op korte termijn een uitbreiding met 150 medewerkers voor ons gerealiseerd. De communicatie en de persoonlijke betrokkenheid naar PostNL en de kandidaten heeft mij positief verrast! Er werd veel tijd gereserveerd voor de kandidaat en de kandidaten wisten wat ze konden verwachten én wisten wij wie aan die verwachting wilde voldoen. Er is nu een intensieve samenwerking, waarbij TeamQ14 al veel collega’s op verschillende locaties van PostNL heeft ingezet. Wij hebben inmiddels veel kandidaten een rechtstreeks PostNL contract mogen aanbieden en dus overgenomen van TeamQ14.””

  Chantal van Ree

  Teamleider bij PostNL

  Ontwerp zonder titel-1

  "“Het belangrijkste doel van de samenwerking was het vinden van geschikt keukenpersoneel en met name de zoektocht naar een chefkok. Bij marketing is het altijd moeilijk om met cijfers te duiden wat de exacte resultaten zijn, maar na het inzetten van de campagne merkten we dat we opvallend veel benaderd werden door mensen die specifiek op zoek waren naar een baan in de keuken. Dit is voor ons een groot succes van de campagne en daarin hebben we echt goede resultaten geboekt””

  Karim Lasqad

  Horeca Manager bij SOIA

Plan een demo

Wil je meer weten over onze werkwijze en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een demo in en wij vertellen je er graag meer over!

Plan demo
9F9A4005