Unieke wervingsmethode

Ontwerp zonder titel (32)-1

We doen het net even anders!

Wij zijn geen uitzend- en detacheringsbureau dat werkt vanuit een pool met medewerkers. Door de jaren heen hebben we een wervingsmethode opgebouwd waarmee we passende kandidaten heel gericht online kunnen bereiken. Wij trekken deze kandidaten vervolgens aan door middel van gepersonaliseerde online campagnes voor vacatures van onze opdrachtgevers. We enthousiasmeren hen om zelf te solliciteren; op deze manier zijn we transparant en zijn kandidaten écht gemotiveerd voor de functie.

2-Apr-06-2023-12-31-08-4259-PM

Werving voor jouw bedrijf

Wat kan je verwachten?

 • Snelheid

  Heb je op korte termijn één of meerdere zorgprofessionals nodig? Binnnen 24 uur kunnen wij de eerste campagnes online hebben staan en binnen 48 uur de eerste sollicitanten.

 • Content

  Wij gebruiken graag beelden van het bedrijf waar de kandidaat komt te werken. Dit kan met bestaande content. Is dit er niet? Dan kunnen wij langskomen op locatie voor het opnemen van foto's en video's. Zo kunnen we een goed beeld geven van de functie en van de omgeving waar de mensen aan de slag gaan.

 • Kanalen

  Wij maken gebruik van verschillende online kanalen om campagnes op te draaien. Denk hierbij aan kanalen als Facebook, Instagram, Tiktok, Pinterest en Indeed.

 • Geautomatiseerde opvolging

  De voorselectie van kandidaten is geautomatiseerd. Hierdoor kan de focus gelegd worden op de kandidaten met de juiste kwalificaties.

Plan een demo

Wil je meer weten over onze werkwijze en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een demo in en wij vertellen je er graag meer over!

Plan demo
9F9A4005