Over ons

Wie zijn wij?

IMG_3268

Waarom doen we wat we doen?

Iedereen die een samenwerking met TeamQ14 aan gaat willen wij – met een perfect passende oplossing – perspectief bieden op een langdurige relatie. Wij zijn pas écht blij als een opdrachtgever en kandidaat zich zó goed voelen bij de samenwerking, dat ze uiteindelijk onderling een contract aangaan.

Ook met onze opdrachtgevers en kandidaten bouwen wij graag een stevige persoonlijke relatie op: alleen dan kunnen we de prettigste en meest kwalitatieve samenwerking bereiken.

bij ons krijgt iedereen een kans. 

Onze filosofie

Je loopbaan bestaat uit 4 kwartalen

Q1 tot en met Q4. Als Starter (Q1) begin je jouw carrière. Je wil graag als starter aan de slag bij een leuk bedrijf. Je hebt talent en kent de theorie, maar hebt nog weinig praktijkervaring. Hoe fijn zou het zijn als een ervaren kracht jou helpt om je van de beste praktijkervaring te voorzien?

De Q4-medewerker kan je hierbij helpen. Hij/zij kent het bedrijfsleven en wil die kennis en ervaring graag delen met de jonge generatie.
onze-filosofie@2x
Team

We staan voor je klaar

Maak kennis met TeamQ14!

Wil je ook werken bij dit leuke bedrijf?

Dit zijn de verschillende afdelingen binnen TeamQ14.

Bekijk interne vacatures

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Pen foto