De perfecte match

IMG_3678

Vacatures op basis van...

IMG_3429
Beschikbaarheid

Snel en op grote schaal

Kandidaten in dit segment hebben geen specifieke kennis of ervaring nodig. De vacatures kunnen vaak ad-hoc en op grotere schaal worden ingevuld. Vandaag een vraag? Morgen een uitkomst! We schakelen snel en kunnen op korte termijn een waardevolle invulling geven aan de vraag, zowel voor kandidaat als voor opdrachtgever. TeamQ14 biedt een doorlopend aanbod aan uitdagende vacatures. Wanneer je op zoek bent naar een leuke baan, dan komen we graag in contact om je te leren kennen en de beste match te maken!

Bekijk vacatures beschikbaarheid
IMG_3688
Kennis

Speciale kwaliteiten

De vacatures die wij aanbieden in het kennissegment zijn geschikt voor kandidaten met specifieke kwaliteiten, ervaring en/of opleiding. Bij interesse in een vacature gaan we met de kandidaat in gesprek, zodat we samen kunnen onderzoeken of de baan en de kandidaat goed bij elkaar passen. Op die manier kunnen we de kandidaat in het volste vertrouwen aan de slag laten gaan bij de opdrachtgever, zodat beiden kunnen groeien met deze juiste match!

Bekijk vacatures kennis

De perfecte match

We zijn erg ijverig in onze aanpak om de juiste kandidaat te vinden. Door middel van onze unieke wervingstool weten wij de juiste mensen via de juiste kanalen te bereiken. Nadat iemand heeft gesolliciteerd, gaat de kandidaat altijd eerst op gesprek bij één van onze Account Specialisten om te kijken of de kandidaat binnen het geschetste profiel past.

 

Daarbij kijken wij natuurlijk naar het CV, maar misschien nog wel belangrijker: de persoon áchter het CV! En zo dus ook naar het bedrijf áchter de vacature. Doorschuiven van CV’s doen we niet. We vinden de perfecte match door functie en cultuur bij de werkgever te vergelijken met persoonlijkheid en ambitie bij de kandidaten. We stellen enkel kandidaten voor die zowel zakelijk als persoonlijk een aanvulling zijn voor het team en de organisatie.

 

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is voor ons een belangrijk speerpunt. Dit geldt zowel voor onze kandidaten als onze partners. Om kandidaten goed te leren kennen, spreken we het liefst face-to-face af. Leeftijd, afkomst of uiterlijk spelen geen rol. Belangrijk voor ons is: waar ben je goed in en waar krijg je energie van? Het lukt natuurlijk niet altijd om face-to-face te spreken. Een videocall of een ontmoeting halverwege is ook mogelijk! Wij zijn zeer flexibel en zoeken naar oplossingen om werkgevers en werkzoekenden verder te helpen. Persoonlijk contact met onze partners is voor ons minstens zo belangrijk. Of het nu gaat om een uitvraag of iemand die al een tijdje voor de opdrachtgever werkt, bij ons zijn de lijntjes kort. Als partner heb je altijd een vast contactpersoon waarmee je snel kunt schakelen. Hulp ergens bij nodig? Of gaat er iets niet goed? Wij staan voor je klaar.

IMG_3229
TeamQ14 Quote

Persoonlijk werkadvies

Weet je nog niet helemaal zeker wat voor baan bij je past? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw unieke vaardigheden en interesses? Wij helpen je de arbeidsmarkt te verkennen en bieden gepersonaliseerd advies om de perfecte match voor jouw carrière te vinden.

Hoe werkt de sollicitatie-procedure?

Naar alle vacatures

Stap 1

Solliciteren

Je hebt een leuke vacature gezien waarop je hebt gereageerd. Je hebt je gegevens achter gelaten voor wat meer informatie of je weet al dat je wilt solliciteren op deze functie. Heb je geen specifieke vacature op het oog, maar ben je wel op zoek naar werk? Doe een open sollicitatie! Zodra jij hebt gesolliciteerd of je gegevens hebt achter gelaten, nemen wij telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek vragen wij praktische informatie, waarna we een kennismakingsgesprek inplannen.

Stap 2

Ben jij de ware?

Bij voorkeur doen wij een kennismaking face-to-face, met een bakkie, op kantoor. Als dit niet mogelijk is, kan dit ook op een andere locatie of via een videocall. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op jouw werkervaring, kwaliteiten en wensen in een nieuwe baan. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden bij de partners van TeamQ14. Als er een vacature is die binnen je wensen past, dan stellen wij je voor bij de betreffende partner.

Stap 3

Je toekomstige werkplek

Je hebt een nieuwe baan, gefeliciteerd! In overleg krijg je een startdatum. Samen met onze collega’s van de backoffice van TeamQ14 zal er een contract worden opgesteld. Je komt namelijk eerst bij ons op contract. Na ongeveer een half jaar (of eerder) en tevredenheid bij zowel jou als de opdrachtgever, zal je op contract gaan bij de opdrachtgever!

Stap 4

Aan de slag!

Je hebt een nieuwe baan, gefeliciteerd! In overleg krijg je een startdatum. Samen met onze collega’s van de backoffice van TeamQ14 zal er een contract worden opgesteld. Je komt namelijk eerst bij ons op contract. Na ongeveer een half jaar (of eerder) en tevredenheid bij zowel jou als de opdrachtgever, zal je op contract gaan bij de opdrachtgever!

Onze filosofie

Je loopbaan bestaat uit 4 kwartalen

Onze filosofie is dat je loopbaan bestaat uit 4 kwartalen: Q1 tot en met Q4. Als starter begin je je carrière in Q1. Je wilt graag als starter aan de slag bij een leuk bedrijf. Je hebt talent en kent de theorie, maar hebt nog weinig praktijkervaring. Hoe fijn zou het zijn als een ervaren kracht jou helpt om je van de beste praktijkervaring te voorzien? De Q4-medewerker kan je hierbij helpen. Hij/zij kent het bedrijfsleven en wil die kennis en ervaring graag delen met de jonge generatie.

onze-filosofie@2x

Doe een open sollicitatie

Zie je er geen passende vacature tussen staan? No worries, doe een open solliciatie! Je kan altijd het gesprek aan gaan met één van onze professionals om te kijken of er toch iets wel past. En zo niet… wat nu niet is, kan nog komen!

Open sollicitatie
Pen foto