Bekijk hier ons werk

Een goede match geeft energie én creëert resultaat! Bekijk hieronder een selectie van de impactvolle samenwerkingen met onze opdrachtgevers en kandidaten.

werkgever

Tamara

Eigenaresse Restaurant bij Qunis

“Wat ik enorm waardeer in de samenwerking is dat ik écht het gevoel kreeg dat TeamQ14 er alles aan deed om mij te helpen en dat bleek! Het team is enorm prettig: ze zijn meedenkend en oplossingsgericht, het is laagdrempelig om contact op te nemen en ze reageren snel; niets is te gek!”

Referentie lezen

werkgever

Karim Lasqad

Horeca Manager bij SOIA

"Het persoonlijk contact en snel schakelen door TeamQ14 heb ik als heel prettig ervaren. Het contact is laagdrempelig en direct. De afspraken die je met hen maakt komen ze snel en adequaat na".

Referentie lezen

werknemer

Naomi Schuurmans

Postvoorbereider bij PostNL

"Ik voel me thuis en dat is een van de belangrijkste dingen op mijn werk, vind ik. Ook al ben ik een uitzendkracht."

Referentie lezen

werkgever

Chantal van Ree

Teamleider bij PostNL

"Wij dienden ons team op korte termijn met 150 medewerkers uit te breiden en binnen onze eigen organisatie zouden we dit onmogelijk voor elkaar hebben gekregen"

Referentie lezen

werkgever

Roel Schirra

Teamcoach Partnerservice bij Bol.com

“Wij waarderen de laagdrempeligheid waarmee het contact plaatsvindt. De lijntjes zijn kort en het contact is altijd informeel en prettig.”

Referentie lezen

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Pen foto