Werken bij GEPU

IMG_3025

Dé voedsel groothandel van Utrecht!

IMG_3023-1
Jouw toekomstige werkgever

Maak kennis met GEPU!

GEPU is een groothandel in Utrecht gericht op voedsel & horeca. GEPU levert alles wat restaurants & bars nodig hebben voor het voorzien van hun gasten. De producten kunnen in de GEPU-winkel gekocht worden, maar ook geleverd worden via bus of boot! GEPU staat naast hun zakelijke klanten en laat zich zien als persoonlijk, betrouwbaar, veelzijdig, flexibel en duurzaam.

De samenwerking

TeamQ14 X GEPU

TeamQ14 werkt nu 3 jaar samen met GEPU. Wij kennen de bedrijfscultuur door en door en kunnen snel schakelen met onze afdelingen én die van de GEPU om jouw sollicitatieproces zo snel mogelijk te laten verlopen. Wij ondersteunen GEPU in alles binnen de organisatie. Wij zorgen voor mensen op de weg, mensen op kantoor en mensen in het magazijn. De vacatures variëren enorm. We laten ze je graag zien. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Wat krijg je ervoor terug?

Voordelen van GEPU

Goed salaris

Bij GEPU krijg jij een goed salaris, passend bij het functieniveau. Daarnaast ontvang jij 25 vakantiedagen per jaar.

Personeelskorting

Als medewerker bij GEPU krijg jij een korting op alle voedsel- en horecawaren in het assortiment.

Familiebedrijf

GEPU is een familiebedrijf uit Utrecht waar een informele sfeer heerst met veel gezelligheid. Alle afdelingen helpen elkaar om het werk af te krijgen!

Dit krijg je van ons

Mensen die bij GEPU komen werken krijgen een compleet GEPU-uniform en de accountmanagers ontvangen een auto, laptop & telefoon.

Bedrijfscultuur en functie-eisen

Ben jij geschikt voor GEPU?

GEPU heeft meer dan 25.000 verschillende 'food'-artikelen. Dat betekent dat GEPU een hoop specialisten in dienst heeft, van drankenspecialist tot groentespecialist. Dat zegt niet dat GEPU kieskeurig is. Bij GEPU krijgt iedereen een gelijke kans om deel uit te maken van het team en wordt er geen onderscheid gemaakt op ras, gender of beperking. 

GEPU kent een erg informele werksfeer en de medewerkers halen het meeste uit hun dag door de verschillende werkzaamheden en het contact met collega's. Belangrijk is dat jij bij GEPU komt werken met de insteek om direct onderdeel uit te maken van het team. Dan krijg jij ook de mogelijkheid om door te groeien binnen de onderneming!

IMG_3023-2
IMG_2928

Doe een open sollicitatie

Zie je er geen passende vacature tussen staan? No worries, doe een open solliciatie! Je kan altijd het gesprek aan gaan met één van onze professionals om te kijken of er toch iets wel past. En zo niet… wat nu niet is, kan nog komen!

Neem contact op
Pen foto