Werken bij Bol.com

1

Grootste webwinkel van Nederland

Ontwerp zonder titel (2)
Jouw toekomstige werkgever

Wat doet Bol.com?

Bol.com is de grootste webwinkel van Nederland met ruim 13 miljoen klanten en 51.000 verkooppartners. De miljoenen artikelen worden verkocht door handelspartners van Bol.com. Zij bieden de producten aan ter verkoop en Bol.com geeft hen een platform om deze te laten zien aan de doelgroep. De webwinkel denkt constant na over hoe zij de verzending en klantenreis kunnen vergemakkelen met duurzaamheid in gedachte. De missie van Bol.com is dan ook om samen de retail te veranderen om het dagelijks leven makkelijker te maken.

De samenwerking

TeamQ14 X Bol.com

Bol.com heeft duizenden partners die elke dag vragen hebben of problemen opgelost willen krijgen. De partners van Bol.com zijn verantwoordelijk voor het leveren van miljoenen producten op het platform. Bol.com moet om die reden zorgen voor een optimale relatie en de partnerservice helpt daarbij. Deze afdeling bestaat inmiddels uit 120 medewerkers en via TeamQ14 is het mogelijk om supersnel een onderdeel uit te maken van dit fantastische team. Wij werken al jaren direct samen met deze afdeling van bol.com en kunnen jou een vlotte sollicitatieprocedure beloven. TeamQ14 voelt zich erg betrokken bij sollicitanten. Wij weten precies wat jouw profiel, werkervaring en beschikbaarheid is en kunnen jou op de beste manier voorstellen aan Bol.com. TeamQ14 staat, net als de partnerservice, 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor jouw vragen en gaan tot het uiterste om jou optimaal werkplezier te laten ervaren.

Arbeidsvoorwaarden

Voordelen van Bol.com

Mooi salaris

Als Partnerspecialist verdien jij tussen €14 en €14,50 per uur. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en een leuke korting op Bol.com producten.

Thuiswerken

Je werkt op het mooie hoofdkantoor in Utrecht, maar krijgt ook de mogelijkheid deels vanuit huis te werken.

Betaald opleidingstraject

Voordat je start als partner specialist volg je een training van vier weken. Tijdens deze training ontvang jij al salaris!

Persoonlijke groei

Er wordt veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei bij Bol.com, zowel op werk- als op persoonlijk vlak.

Screenshot_3-1-1

Wat doet de Partnerservice

De afdeling partnerservice is verantwoordelijk voor het helpen van de 51.000 verkooppartners van Bol.com. Het contact gaat via de chat, telefoon, e-mail en op kantoor. Bol.com wil de beste oplossing bieden aan hun partners. Je begint met een trainingsperiode van 4 weken binnen de partnerservice waarin je de verschillende domeinen leert kennen. De partnerservice is namelijk best groot met 120 collega's. In pool 1 van de partnerservice beantwoord jij simpele vragen van basispartners via chat en telefoon. In pool 2 zijn dat vragen die complex van aard zijn en in pool 3 dan beantwoord jij de vragen van de grote partners. Jij gaat hiervoor proactief aan de slag en laat echt empathie zien voor hun situatie. Gaat alles goed dan kan jij zelfs doorgroeien naar een functie van accountdeveloper of teammanager op de partnerservice. successen van de partnerservice worden elke vrijdagmiddag gevierd met een borrel!

Bedrijfscultuur en functie-eisen

Ben jij geschikt voor Bol.com?

Je kent de slogan wel, Bol.com de winkel van ons allemaal. Maar Bol.com kent zich ook als de werkgever van ons allemaal. Zij streven ernaar dat elke collega zichzelf kan zijn en zich echt thuis voelt. Hierin is diversiteit en inclusie ontzettend belangrijk en moeten verschillen overbrugd worden. 

Bol.com geeft iedereen gelijke kansen, mits zij het talent daarvoor laten zien. Belangrijk is dat jij geloodt in je eigen kwaliteiten. Een diploma kan een maatstaf zijn maar betekent zeker niet dat jij geen talenten hebt. Laat zien wat jij waard bent en doe een sollicitatie. Bol.com kent zich als een open onderneming en gaan jouw sollicitatie in zonder vooroordelen. Bol.com realiseert dat iedereen hun eigen achtergrond, ervaring, persoonlijkheid en perspectief toevoegd en dat dat alleen jou ontzettend veel waard maakt.

Wat vinden uitzendkrachten?

Ervaring van Roel

Roel is teammanager op de afdeling Partnerservice en vertelt over zijn ervaring van de samenwerking met TeamQ14. Roel vertelt dat de mensen die geplaatst zijn via TeamQ14 sociaal goed onderlegd zijn en echt aangeven zichzelf te willen ontwikkelen. Regelmatig vinden er contactmomenten plaats tussen Bol.com en TeamQ14 om de samenwerking te waarborgen en vragen te beantwoorden, eigenlijk net zoals jij op de partnerservice gaat doen! Het contact tussen Bol.com en TeamQ14 is eigenlijk net als met TeamQ14 en haar sollicitanten; laagdrempelig, informeel en snel.  Bekijk de volledige referentie van Roel door op de knop hieronder te klikken.

Bekijk de referentie
bolcom review

Werken bij Bol.com

Ben jij benieuwd, maar wil jij nog een kijkje nemen achter de schermen? In de volgende video's zie jij hoe het is om te werken als partnerspecialist in Utrecht.

Watch our video to learn more
Wat doet een Partnerspecialist?

In deze video leer jij wat de functie betekent, in welk team jij terecht komt en wat jouw verantwoordelijkheden zullen zijn.

Watch our video to learn more
Hoe is werken bij Bol.com in Utrecht?

Bol.com medewerkers op het kantoor in Utrecht laten je graag weten hoe het is om in het groene hart te werken.

Doe een open sollicitatie

Zie je er geen passende vacature tussen staan? No worries, doe een open solliciatie! Je kan altijd het gesprek aan gaan met één van onze professionals om te kijken of er toch iets wel past. En zo niet… wat nu niet is, kan nog komen!

Neem contact op
Pen foto