Referentie Roel

Referentie Roel

Roel Schirra

Teamcoach Partnerservice bij Bol.com

Bol.com wordt versterkt door mooie samenwerking met TeamQ14. Wie kent bol.com niet? Bol.com faciliteert duizenden ondernemers in het online verkopen van hun producten. Partner specialisten van bol.com helpen deze ondernemers om het maximale uit hun webshop te halen.

 Soepele samenwerking

Vanaf 2019 werken bol.com en TeamQ14 samen in de werving van partner specialisten. Roel Schirra, Teammanager Partner Service: “Op het moment dat het contact met TeamQ14 ontstond, hadden we moeite met het aantrekken van voldoende partner specialisten. Na een prettig kennismakingsgesprek met Niels zijn we een positieve samenwerking met TeamQ14 gestart.”

 

TeamQ14 Quote

“Wij waarderen de laagdrempeligheid waarmee het contact plaatsvindt. Even overleggen over een kandidaat gaat gemakkelijk met een belletje en ook andere zaken afstemmen gaat gemakkelijk

en snel. De lijntjes zijn kort en het contact is altijd informeel en prettig.”

TeamQ14 helpt afdeling Partner Service te ontwikkelen

Regelmatig zijn er contactmomenten tussen de contactpersoon van bol.com en de persoonlijke recruiter van TeamQ14 om de dagelijkse gang van zaken te bespreken. Daarnaast vind er halfjaarlijks een gesprek plaats, waarin wordt besproken wat er goed gaat en hoe de samenwerking kan worden geoptimaliseerd. “De mensen die TeamQ14 bij ons heeft geplaatst zijn sociaal goed onderlegd en ze hebben een natuurlijke gedrevenheid om zichzelf te ontwikkelen. Daarmee zorgen ze er ook voor dat de partnerservice zich kan ontwikkelen. Ze komen met goede ideeën en zijn bereid daarvoor iets extra te doen.”

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Pen foto