Referentie Postvoorbereider

Referentie Postvoorbereider

Naomi Schuurmans

Postvoorbereider bij PostNL

"Ik voel me geen uitzendkracht, maar een deel van het team"

“Ik ben enorm blij hoe het nu gaat met TeamQ14 en mij”. Naomi Schuurmans werkt nu al een paar weken voor ons als Postvoorbereider bij PostNL. “Het is een mooi bedrijf om voor te werken. De werkzaamheden zijn leuk en niet moeilijk om te leren” Naast TeamQ14 is Naomi ook ergens anders werkzaam. Ze heeft een doel voor ogen en daar werkt ze keihard voor: Ontwikkelen in het vak en als persoon.

TeamQ14 Quote

"Ik voel me thuis en dat is een van de belangrijkste dingen op mijn werk, vind ik. Ook al ben ik een uitzendkracht."

Een fijne sfeer is belangrijk

Naomi voelt zich thuis op haar werk.“Iedereen is enorm collegiaal. ik voel me thuis en dat is het belangrijkste op mijn werk, vind ik. Ook al ben ik een uitzendkracht. Ik voel me deel van het team. Niet alleen van PostNL, maar ook van TeamQ14.”

Ervaringen met TeamQ14

“TeamQ14 is een erg fijn bedrijf om voor te werken. Het salaris wordt netjes op tijd betaald. Stel er is iets, wordt er echt naar je geluisterd en iets gedaan met je feedback. Iedereen die een samenwerking met TeamQ14 aan gaat willen wij – met een perfect passende oplossing – perspectief bieden op een langdurige relatie. Wij zijn pas écht blij als een opdrachtgever en kandidaat zich zó goed voelen bij de samenwerking, dat ze uiteindelijk onderling een contract aangaan. “Ze zijn altijd goed bereikbaar en onwijs lief! Kaylee is mijn contactpersoon en daar ben ik ontzettend blij mee. Mocht Kaylee er niet zijn, dan is er altijd iemand anders die het stokje oppakt en er mee aan de slag gaat. Heel fijn.”

Ontwikkeling

Naast TeamQ14 is Naomi ook ergens anders werkzaam. Doordat ze 2 baantjes heeft, leert ze van meerdere kanten het vak. “Ik wil graag doorgroeien, een eigen bedrijf opzetten en uiteindelijk een passief inkomen krijgen. Als kost het me alles, ik wil ervoor gaan!” Daarom zijn wij enorm blij met Naomi. Iemand die leergierig is en er plezier uit haalt. “Ik heb het dus erg naar mijn zin bij TeamQ14 als postvoorbereider, ik blijf ik dit nog graag een hele lange tijd wil doen!

 

Bekijk alle referenties

Laat je gegevens achter

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Pen foto