Referenties

Team van PostNL vliegensvlug uitgebreid met 150 nieuwe medewerkers

PostNL verstuurt jaarlijks talloze brieven en pakketten. In het proces zorgen postvoorbereiders, orderpickers, teamleiders, logistiek medewerkers, teamleiders, sorteerders, chauffeurs en postbezorgers ervoor dat de poststukken op tijd van A naar B gaan.

 

PostNL benaderde TeamQ14 voor een snelle & kwalitatieve invulling

Eind 2019 werd bekend dat PostNL in het eerste kwartaal van 2020 grotere volumes zou gaan ontvangen. Er diende op korte termijn een geheel nieuw werkproces te worden ingericht om op tijd klaar te staan voor de verwerking van deze volumes.

TeamQ14 is met haar unieke wervingstool perfect ingericht op dergelijke korte termijn vragen.

 

Chantal van Rhee, Implementatie Specialist bij PostNL: “Wij dienden ons team op korte termijn met 150 medewerkers uit te breiden en binnen onze eigen organisatie zouden we dit onmogelijk voor elkaar hebben gekregen. Het doel was om binnen 3 maanden een volledige bezetting op de werkvloer te realiseren, dus hebben wij TeamQ14 benaderd om ons daarbij te helpen.”

 

TeamQ14 werd benaderd omdat zij lokaal gevestigd zijn en de gesprekken vooraf positief verliepen. Al snel had TeamQ14 verschillende ideeën en benaderingen om de klus te gaan klaren.

 

De grootste waardering heb ik voor de communicatie en de persoonlijke betrokkenheid vanuit TeamQ14: Als er een kandidaat instroomde kon TeamQ14 al veel vertellen over bijvoorbeeld de eerdere werkervaringen, flexibiliteit en relevante informatie vanuit het selectiegesprek. Daaruit bleek dat er veel tijd gereserveerd werd voor de selectiegesprekken. Samen met PostNL regelde TeamQ14 informatiesessies voor kandidaten, zodat zij vooraf wisten wat ze konden verwachten én wij wisten op deze manier wie aan die verwachting wilde voldoen. Er was hierbij altijd iemand vanuit TeamQ14 aanwezig die de kandidaten al kende. De betrokkenheid naar PostNL en naar de kandidaten heeft mij positief verrast.”

 

Focus op kwalitatieve en langdurige samenwerking

TeamQ14 staat voor het opbouwen van langdurige relaties. Er wordt maatwerk geleverd, zodat het aanbod van TeamQ14 naadloos aansluit op de vraag van de opdrachtgever. Inmiddels is er een zeer positieve samenwerking tot stand gebracht. TeamQ14 heeft veel personeel binnen PostNL kunnen inzetten, verspreid over verschillende locaties in het gehele land. Zij zijn ingezet op verschillende processen, van Postbezorgers tot Voorbereiders, van nachtdiensten tot dagdiensten en van het Oosten tot het Westen van het land!

 

“Er wordt goed meegedacht; TeamQ14 verzorgt een gefaseerde instroom zodat wij ons PostNL opleidingsplan met gedegen begeleiding kunnen uitvoeren. TeamQ14 maakt een kwalitatieve selectie van geschikt personeel, de ervaringen zijn goed.

Wij hebben vele kandidaten een PostNL contract mogen aanbieden en dus overgenomen van TeamQ14.”

           

“De samenwerking ervaar ik als prima en zeer fijn! Er is altijd iemand die ik kan benaderen met vragen, ideeën en/of klachten en afspraken worden nagekomen.

De betrokkenheid ervaar ik als prettig, serieus en zakelijk, maar de menselijke en persoonlijke kant van TeamQ14 is voor ons net zo belangrijk.”  

  

“Ons initiële doel is zeker bereikt en ik denk dat er eigenlijk zelfs meer uit voortgekomen is dan wij vooraf hadden kunnen bedenken!”

 

Uitzenden via TeamQ14

PostNL heeft gekozen voor uitzenden via TeamQ14; hiermee wordt het wervingsproces uit handen genomen en is er flexibiliteit. Lees hier meer over de mogelijkheden van een samenwerking met TeamQ14: 

Vanuit de korte termijn behoefte van PostNL is een langdurige en kwalitatieve samenwerking ontstaan.

Wilt u zich ook kunnen richten op uw core business en het wervingsproces voor nieuwe collega’s uit handen geven?

Onze specialisten denken graag met u mee over een optimale oplossing!

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op via onderstaande button of bel telefoonnummer 030 890 68 12