Referenties

Bol.com wordt versterkt door mooie samenwerking met TeamQ14

Wie kent bol.com niet? Bol.com faciliteert duizenden ondernemers in het online verkopen van hun producten. Partner specialisten van bol.com helpen deze ondernemers om het maximale uit hun webshop te halen.

 

Soepele samenwerking

Vanaf 2019 werken bol.com en TeamQ14 samen in de werving van partner specialisten.

 

Roel Schirra, Teammanager Partner Service: “Op het moment dat het contact met TeamQ14 ontstond, hadden we moeite met het aantrekken van voldoende partner specialisten. Na een prettig kennismakingsgesprek met Niels zijn we een positieve samenwerking met TeamQ14 gestart.”

 

“Wij waarderen de laagdrempeligheid waarmee het contact plaatsvindt. Even overleggen over een kandidaat gaat gemakkelijk met een belletje en ook andere zaken afstemmen gaat gemakkelijk

en snel. De lijntjes zijn kort en het contact is altijd informeel en prettig.”

TeamQ14 helpt afdeling Partner Service te ontwikkelen

Regelmatig zijn er contactmomenten tussen de contactpersoon van bol.com en de persoonlijke recruiter van TeamQ14 om de dagelijkse gang van zaken te bespreken. Daarnaast vind er halfjaarlijks een gesprek plaats, waarin wordt besproken wat er goed gaat en hoe de samenwerking kan worden geoptimaliseerd.

 

“De mensen die TeamQ14 bij ons heeft geplaatst zijn sociaal goed onderlegd en ze hebben een natuurlijke gedrevenheid om zichzelf te ontwikkelen. Daarmee zorgen ze er ook voor dat de partnerservice zich kan ontwikkelen. Ze komen met goede ideeën en zijn bereid

daarvoor iets extra te doen.”

 

Uitzenden via TeamQ14

Bol.com heeft gekozen voor uitzenden via TeamQ14; hiermee wordt het wervingsproces uit handen genomen en is er flexibiliteit. Lees hier meer over de mogelijkheden van een samenwerking met TeamQ14: 

Door de persoonlijke benadering en unieke wervingstool van TeamQ14 is de afdeling partner service van bol.com gegroeid.

Wilt u zich ook kunnen richten op uw core business en het wervingsproces voor nieuwe collega’s uit handen geven?

Onze specialisten denken graag met u mee over een optimale oplossing!

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op via onderstaande button of bel ons op telefoonnummer 030 890 6812