Referenties

Kiest u voor een samenwerking met TeamQ14, dan zorgen wij ervoor dat uw personele invulling altijd zo optimaal mogelijk verzorgd is. Op deze pagina vind u referenties van enkele partners.  

“TeamQ14 heeft op korte termijn een uitbreiding met 150 medewerkers voor ons gerealiseerd. De communicatie en de persoonlijke betrokkenheid naar PostNL en de kandidaten heeft mij positief verrast! Er werd veel tijd gereserveerd voor de kandidaat en door de persoonlijke werkwijze van TeamQ14 wisten kandidaten wat ze konden verwachten én wisten wij wie aan die verwachting wilde voldoen. Er is nu een intensieve samenwerking, waarbij TeamQ14 al veel collega’s op verschillende locaties van PostNL heeft ingezet; van Postbezorgers tot Voorbereiders, van nachtdiensten tot dagdiensten en van Oost- tot West Nederland. Wij hebben inmiddels veel kandidaten een rechtstreeks PostNL contract mogen aanbieden en dus overgenomen van TeamQ14.”

 

“Wij waarderen de laagdrempeligheid in het contact met TeamQ14. De lijntjes zijn kort en het contact is altijd informeel en prettig. De mensen die TeamQ14 bij ons heeft geplaatst zijn sociaal goed onderlegd en ze hebben een natuurlijke gedrevenheid om zichzelf te ontwikkelen. Daarmee zorgen ze er ook voor dat onze afdeling Partnerservice zich kan ontwikkelen. De medewerkers die TeamQ14 voor ons heeft geworven komen met goede ideeën en zijn bereid daarvoor iets extra te doen.”

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op via onderstaande button of bel ons op telefoonnummer 030 890 6812